Så handlar du

Steg 1: Navigera

Till vänster på sidan finner du menyn där du hittar de delar du letar efter. Börja med att välja vilken bilmodell du är intresserad av, och klicka dig sedan vidare till t.ex. motordelar eller kylsystem. När du hittat rätt visas de aktuella delarna på mitten av hemsidan. Klickar du på en av artiklarna kommer du till den specifika artikelns sida. Där kan du se en större bild och på vissa artiklar mer information. 

Steg 2: Lägga till i kundvagn

När du hittat en del du vill köpa fyller du i antal och klickar på Köp. Notera att antal står alltid som 1 styck men detta kan du givetvis ändra på innan du klickar på köpknappen. Varan hamnar då i Kundvagnen och du kan fortsätta att leta delar. För att kontrollera och ändra i Kundvagnen klickar du på knappen Ändra i fältet för Kundvagn på vänster sida.

Steg 3: Till kassan

När du är klar med att fylla kundvagnen klickar du på knappen "Till Kassan". I kassan kan du välja att logga in, eller bara fylla i dina uppgifter. Fördelen med att skapa ett konto och logga in är att du bygger upp en köphistorik och kan hålla koll på dina tidigare inköp. En annan fördel är att alla formulär som typ adress fylls i automatiskt när du är inloggad. Om du flyttar eller byter epostadress bör du logga in på Mina Sidor och ändra dina uppgifter.

I kassan väljer du hur du vill att vi levererar delarna (normalt med Posten) och hur du ska betala. När allt ser bra ut klickar du på "Bekräfta Order". Skulle du ha missat något kommer butiken då att visa vad som är fel och du rättar till det och gör ett nytt försök.

Har du valt att betala med kreditkort (vilket vi rekommenderar) skickas du vidare till en säker sida för kortbetalningar där alla dina uppgifter krypteras.

Steg 4: Avslut

När du slutfört alla steg får du ett meddelande på skärmen om att ditt köp är klart. Du får också ett mail med information om din order. Se till att du noga kontrollerar att din epostadress är korrekt!

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar $0
Till kassan